Notícies Balears.

Notícies Balears.

IB3 registra el millor mes de març dels últims 11 anys, sent la cadena autonòmica que més creix a tot l'Estat.

IB3 registra el millor mes de març dels últims 11 anys, sent la cadena autonòmica que més creix a tot l'Estat.

PALMA, 1 Abril.

IB3 ha registrat més de 546.000 espectadors aquest març, essent el millor mes de març dels últims 11 anys per a la radiotelevisió autonòmica, que a més és la que més creix de tot l'Estat en comparació amb el mateix mes de l'any anterior juntament amb ETB.

Així ho ha destacat la cadena balear aquest dilluns en un comunicat, remarcant que aquests resultats d'audiència i seguiment provenen de la "força" que mantenen els serveis informatius de IB3 i de les bones xifres que alcancen els diferents programes i concursos, tant en les franges 'prime time' com en les de la tarda.

IB3 Notícies Migdia és l'espai líder a les illes, en la seva franja, de dilluns a diumenge. Precisament aquest passat diumenge, l'espai de notícies de migdia de cap de setmana va aconseguir un 17,5 per cent de quota de pantalla.

IB3 Notícies Vespre, d'altra banda, ha aconseguit aquest març el màxim de la temporada i la millor dada des de juny del 2022, amb pràcticament un 14 per cent de quota de pantalla i 33.000 espectadors de mitjana.

D'altra banda, també han destacat el bon inici que ha tingut el nou espai IB3 Notícies Matí, que s'emet de dilluns a divendres a partir de les 08.30 hores i que des de la seva posada en marxa aquest mes de març ha arribat a aconseguir un 9,1 per cent de quota.

Al marge dels espais informatius, la resta de programes també han assolit bons resultats per a la cadena. El Cinc Dies, que aquest març ha estrenat nous presentadors, té una quota de pantalla del cinc per cent de mitjana durant les més de tres hores diàries de programa en directe.

Pel que fa a les tardes, just després de l'informatiu i la informació meteorològica, el concurs 'Jo en sé + que tu', presentat per David Ordinas, ha aconseguit un 9,7 per cent de quota mitjana i marcat màxims històrics.