• divendres 31 de març del 2023

Ibanat dóna per extingit l'incendi forestal que ha obligat a evacuar la platja de s'Amarador

img

El foc ha cremat finalment 0,16 hectàrees de pineda

PALMA, 25 juny.

L'Institut Balear de la Natura (Ibanat) ha donat per extingit l'incendi forestal, confirmat dissabte a les 15.55 hores, que ha obligat a evacuar la platja de s'Amarador.

Segons ha informat l'Ibanat en un missatge a Twitter, recollit per Europa Press, l'incendi a s'Amarador, a la localitat mallorquina de Santanyí, s'ha donat per extingit a les 19.10 hores.

Les flames de aquest incendi forestal han afectat, finalment, un total de 0,16 hectàrees de pinar. , suposava que podia ser controlat amb els mitjans previstos en aquest i "no suposava perill per a persones no relacionades amb les tasques d'extinció, ni per a béns diferents als de naturalesa forestal".

Tot i això, i pel fet que el foc s'ha declarat en una zona pròxima a la platja de s'Amarador, s'ha decidit l'evacuació dels banyistes per precaució.

A l'extinció de l'incendi forestal de s'Amarador han treballat un Air tractor, dos helicòpters amb dos equips helitransportats, un avió de coordinació, dos tècnics, dos AMA, un cap de capatassos, una brigada terrestre, dues autobombes i un vehicle de logística.

Notícies més vistes Avui