Notícies Balears.

Notícies Balears.

Iberia registra el 15,9% de seguiment de la vaga de handling fins a les 18.30 hores, amb una puntualitat del 77%.

Iberia registra el 15,9% de seguiment de la vaga de handling fins a les 18.30 hores, amb una puntualitat del 77%.

La companyia reporta "incidents localitzats" de maletes a Gran Canària, ja que els primers vols d'aquest dissabte han sortit sense elles

MADRID, 6 de gener.

Iberia ha actualitzat al 15,9% de mitjana el seguiment de la vaga del personal de serveis de terra als aeroports espanyols fins a les 18.30 hores d'aquest dissabte. També reporta que aquesta continua amb "la normalitat pròpia" d'aquestes dates de retorn després de les vacances nadalenques.

La companyia aèria també sosté en un comunicat que estan complint els serveis mínims en tots els aeroports i que la puntualitat fins a aquesta hora és del 77% a tota la xarxa, "quelcom inferior al normal" com a conseqüència de "la meteorologia adversa" en els vols de retorn de l'Atlàntic nord.

L'empresa també indica que per a aquest dissabte Grup Iberia --Iberia, Iberia Express i Air Nostrum--, ha programat 456 vols, dels quals a les 18.30 hores ja han operat 317.

Així mateix, indica que les maletes que no van poder ser carregades el passat divendres al matí en els vols de Bilbao, van viatjar per carretera a la tarda/nit i ja estan totes regularitzades. I també totes les de Barcelona, que ho van fer en vols posteriors i ja estan en ruta cap als seus destins finals.

No obstant això, reporta que al matí d'aquest dissabte hi ha hagut incidents localitzats amb les maletes a Gran Canària, la qual cosa ha originat que els primers vols hagin sortit sense elles. Pel que "la companyia està organitzant els enviaments d'aquests equipatges en els propers vols, de manera que els clients puguin rebre'ls el més aviat possible".

.