• dimecres 7 de juny del 2023

Identificat un home de 28 anys per vandalitzar les parets del Castell de Bellver per escriure el seu nom

img

PALMA, 26 Set.

La Policia Local de Palma ha identificat i obert un expedient a un home de 28 anys per vandalitzar les parets del Castell de Bellver per escriure el seu nom, utilitzant un utensili metàl·lic per esgarrapar la pedra.

L'incident va tenir lloc divendres passat. L'home, que era al lloc acompanyat d'una dona, va ser vist pel personal de seguretat a través de les càmeres de videovigilància.

Els vigilants van trucar a la policia i van retenir el jove fins a l'arribada dels agents. L'home va reconèixer els fets davant de la Policia.

Aquest episodi ha estat una de les incidències ateses per la Policia Local aquest cap de setmana, durant el qual s'han desenvolupat diferents operatius.

Al Parc de Ses Fonts van ser identificades 12 persones i es van aixecar quatre actes per embrutar la via pública i vuit actes en aplicació de la Llei de Seguretat Ciutadana: dues per tinença d'estupefaents, una per consum de droga i cinc per portar objectes susceptibles de utilitzar-se per a accions il·legals.

Paral·lelament, a la plaça Orson Welles es van identificar vuit persones i es van aixecar vuit actes per botellón.

A la plaça del Tub es van identificar 15 persones més i van aixecar deu actes per infraccions de la Llei de Seguretat Ciutadana: tres per tinença de droga i set per objectes per a accions il·legals. A més a més, es van redactar tres informes interns per intervenció de targetes ciutadanes a persones diferents del titular. altres actuacions per botellón.

Una altra actuació destacada d'aquest cap de setmana va ser l'auxili per part d'agents de Policia Local a un menor que patia una reacció al·lèrgica al menjador de la seva escola, i també, a un altre incident, un home víctima d'un infart en un edifici de la plaça Drassanes.

Igualment, els efectius municipals van intervenir en una baralla de galls i en un accident sense ferits sota un pont de la Via de Cintura, provocat per un conductor ebri. Així mateix es va obrir un altre expedient a un altre conductor ebri a l'avinguda Gabriel Roca.

A més, la Policia Local ha actuat en altres serveis incidentals per tot Palma; entre ells, un delicte lleu de lesions, diferents delictes contra la seguretat viària, un delicte de furt i un de violència de gènere. Així mateix, es va activar el dispositiu preventiu per alerta meteorològica i es van controlar dues concentracions a punts cèntrics de Palma.

Notícies més vistes Avui