• dimecres 29 de març del 2023

Identifiquen sis persones implicades en un altercat entre seguidors del Mallorca i del Sevilla

img


PALMA, 15 Oct.

Agents de la Policia Nacional han identificat un total de sis persones presumptament implicades en un aldarull entre seguidors del Mallorca i el Sevilla, que ha tingut lloc al voltant de 40 minuts abans del partit que enfrontava els dos equips a l'estadi de Son Moix.

Segons ha informat la Policia Nacional als mitjans, aquest dissabte, 40 minuts abans minuts abans del partit que han disputat Mallorca i Sevilla, cap a les 17.50 hores, a l'exterior del camp, s'ha produït un aldarull entre seguidors dels dos equips, al voltant de 10 per cada bàndol, que es han enfrontat mitjançant una tanca sense que hi hagi hagut contacte directe entre ells.

Alguns dels contendents han llançat diverses cadires i ampolles, sense que resultés ningú ferit, acudint al lloc efectius de la UPR que estaven formant el dispositiu d e seguretat, que s'han desplegat i han evitat que l'incident anés a gent gran.

Durant el partit, s'han identificat sis persones que han participat en els fets i se'ls ha aixecat acta per infracció de la Llei de l'esport --mínim 3.000 euros de sanció--.

Notícies més vistes Avui