Illes Balears és la comunitat autònoma amb el preu de l'habitatge de segona mà més elevat a l'agost, amb 3.987 euros/m2, segons idealista.

Illes Balears és la comunitat autònoma amb el preu de l'habitatge de segona mà més elevat a l'agost, amb 3.987 euros/m2, segons idealista.

PALMA, 1 Set.

El preu de l'habitatge usada a les Illes Balears ha pujat un 0,3 per cent durant el mes d'agost i s'ha situat com l'autonomia més cara del país amb 3.987 euros per metre quadrat, segons idealista.

Així es desprèn de les dades publicades aquest divendres a l'índex de preus del portal immobiliari, en les quals s'ha constatat que Balears es reafirma també com la província més cara per adquirir un habitatge.

A més, el preu de l'habitatge al mes d'agost a les Illes ha augmentat un 12,4 per cent en relació amb el mateix període de l'any anterior, i un 2,8 per cent més en la variació trimestral.

De la seva banda, a Palma el preu de l'habitatge usada a l'agost s'ha situat en 3.863 euros per metre quadrat, registrant així un increment del 0,9 per cent en relació amb el mes anterior i del 13,2 per cent en la variació anual.

A nivell nacional, el preu de l'habitatge usada a Espanya ha registrat una pujada del 0,4 per cent durant el mes d'agost, situant-se en 2.004 euros per metre quadrat. Aquesta dada és un 7,2 per cent més alta que la del mateix mes de l'any passat mentre que es situa un 5,3 per cent per sota del preu màxim històric de l'habitatge a Espanya, registrat el juny de 2007.

Categoría

Illes Balears