Illes Balears registra mínimes inferiors als 20ºC però el risc d'incendi es manté alt a les Pitiüses i Menorca.

Illes Balears registra mínimes inferiors als 20ºC però el risc d'incendi es manté alt a les Pitiüses i Menorca.

PALMA, 7 d'agost.

Els termòmetres de diversos punts de les Illes Balears han marcat mínimes per sota dels 20ºC durant la matinada d'aquest dilluns, però el risc d'incendi es manté molt alt o extrem a les Pitiüses, Menorca i alguns punts específics de Mallorca.

Concretament, les localitzacions on s'han donat les temperatures més baixes han estat Sant Antoni (19ºC), la zona de Son Torrella de Escorca (13ºC), la Serra d'Alfàbia (14ºC), el Santuari de Lluc a Escorca (17ºC) i Porreres (19ºC), segons un missatge de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) en les seves xarxes socials recollit per Europa Press.

En l'altre extrem, les nits més càlides del dilluns s'han registrat a Formentera (25ºC) i Portocolom (24ºC), mentre que a la resta de llocs de les Illes han rondat els 20ºC.

Quant al risc d'incendis, l'Aemet manté activats l'avis extrem a la major part de les Pitiüses, a excepció d'una part del nord-oest d'Eivissa, i en punts del sud-est de Menorca. A la resta d'Eivissa i Menorca predomina el risc molt alt, igual que en determinats punts de Mallorca situats als caps del nord, punts del nord-est, sud-est i l'illa de Cabrera.

Tags

Categoría

Illes Balears