• dissabte 3 de juny del 2023

Incautades quatre armes blanques en una sola nit a la zona d'oci de Ciutadella

img

MENORCA, 5 Set.

La Policia Nacional de la Comissaria de Ciutadella ha informat que durant la nit de diumenge passat van confiscar en la zona d'oci de Ciutadella, més coneguda com Es Pla, quatre armes blanques durant la segona fase del dispositiu 'Valkirya' contra el tràfic de drogues i prevenció de la seguretat ciutadana.

En una nota de premsa emesa aquest dilluns, la Policia ha explicat que, a causa de l'increment notable d'actes d'inquautació de droga i de baralles multitudinàries que se succeeixen a Es Pla, es va decidir continuar amb el dispositiu, consistent a reforçar la presència policial a la zona, tant d'efectius uniformats com de paisà, per detectar possibles infraccions.

En aquesta ocasió es van realitzar diversos filtres a la zona des Pla i es van aixecar fins a 23 actes, quatre per tinença de cocaïna, dos per falta de respecte als agents de l'au toritat, deu per confiscacions de marihuana, quatre intervencions d'armes blanques, dues per consum d'alcohol i una altra per speed i MDMA.

Així mateix, han informat que fa tres dies va ser detingut un ciutadà jove amb antecedents per trànsit de drogues a la zona del port, en ser descobert 'in fraganti' fent una passada d'èxtasi.

"Això, unit a les diverses baralles que s'han anat succeint en aquesta zona d'oci, ha fet que s'augmenti la seguretat per part dels agents de Policia Nacional de Ciutadella", han indicat.

D'altra banda, han destacat que, a causa de la forta presència policial, no es va denunciar cap baralla diumenge a la nit, encara que han remarcat que, moments després de finalitzar l'operatiu, els agents van ser traslladats de nou a Es Pla per a això semblava un servei humanitari d'una noia en estat d'embriaguesa. Un cop al lloc, la jove es va posar agressiva amb els agents que van acudir al seu auxili i va escometre contra ells, i va quedar finalment detinguda per un delicte de resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

Notícies més vistes Avui