• dimarts 21 de març del 2023

Incauten 7 kg de cànnabis a Palma després d'una investigació contra la distribució a Internet

img

PALMA, 17 Jun.

La Guàrdia Civil i l'Agència Tributària han confiscat 7 kg de cànnabis a Palma després d'una investigació contra la distribució d'aquesta substància a Internet.

D'una banda, s'han decomissat 5 kg de cabdells de cànnabis en una actuació duta a terme en una empresa de paqueteria al polígon de Son Castelló. La substància anava dirigida a una persona de nacionalitat italiana per comercialitzar-la en petits embolcalls a través de la venda per Internet.

Els agents han comprovat que l'individu publicitava a les xarxes socials l'oferta d'una gamma variada de productes de cànnabis a diferents preus i feia promoció d'una pàgina web de venda i distribució d'aquest tipus de productes.

D'altra banda, es va sol·licitar autorització judicial d'entrada i registre a un domicili de Palma, a la que van participar agents de la Guàrdia Civil del Servei de Recerca Fiscal i Servei Cinològic i els funcionaris del Servei de Vigilància Duanera. En total, es van confiscar 2 quilograms més de cànnabis, 500 grams d'haixix, així com diversos utensilis per al seu empaquetat, pesatge, etiquetatge i distribució.

En el marc de la investigació es va procedir a la detenció d'un home d'uns 33 anys.

Notícies més vistes Avui