• dimecres 7 de juny del 2023

Incauten més de 17.000 objectes de marques falses a Palma

img

PALMA, 23 Set.

Agents de la Policia Local de Palma han confiscat un total de 17.730 objectes susceptibles de ser de marques falses, com gorres, bosses, cinturons o ulleres de sol, entre d'altres.

Els fets van passar dimarts passat, cap a les 21.35 hores, al carrer Gremi dels Teixidors, quan els agents van observar un vehicle amb les portes del darrere obertes.< /p>

Els policies es van acostar al vehicle i van veure estacionat a prop un segon vehicle, concretament un furgó-camió, del qual va sortir de forma precipitada un home quan es va adonar de la presència policial i va tancar el furgó.

L'home, de 52 anys, va ser identificat com el titular del furgó-camió.

La policia va comprovar que els dos vehicles presentaven l'assegurança i la ITV caducades i, davant d'actitud estranya que va mostrar l'home, se li va preguntar pel contingut de tots dos. Atès que les seves respostes van ser poc creïbles per als agents, se li va demanar poder comprovar-ne el contingut.

En un primer moment, l'home va manifestar no tenir les claus dels panys i davant la situació irregular de la documentació de els vehicles, es va requerir la presència de dues grues per retirar-los. Quan van arribar les grues, l'home va accedir a obrir el vehicle, comprovant que contenia 17.730 objectes susceptibles de ser marques falsificades. Concretament, es van intervenir 8.513 gorres, 5.019 xapes, 1.373 ulleres de sol, 1.224 sivelles, 403 cinturons, 128 bandoleres, 116 lletres de marca, 46 penjolls, 13 necessers, cinc bosses i quatre carteres. Atès que els fets podrien ser constitutius d'un delicte contra la propietat industrial, la policia va informar a l'home que confeccionaria un informe dirigit a l'autoritat judicial donant compte dels fets.
Així mateix, es va procedir al decomís del vehicle on van ser trobats els objectes, com a instrument del delicte. L'altre vehicle, que no contenia cap objecte, va ser retirat per les irregularitats administratives detectades.

Notícies més vistes Avui