Notícies Balears.

Notícies Balears.

Incendi a una habitació obliga a evacuar un hotel del centre de Palma. Un incendi en una habitació obliga a evacuar un hotel del centre de Palma.

Incendi a una habitació obliga a evacuar un hotel del centre de Palma.
Un incendi en una habitació obliga a evacuar un hotel del centre de Palma.

PALMA, 16 Març.

Un incendi declarat, aquest dissabte, al pareixer, en una xemeneia d'una habitació d'un cèntric hotel de Palma ha obligat a desallotjar als hostes d'aquest establiment hoteler.

Segons ha informat Bombers de Palma als mitjans, el foc s'ha declarat a les 05.50 hores d'aquest dissabte en una xemeneia d'una habitació de l'hotel Palma Riad, al carrer Sant Jaume de Ciutat.

Fins al lloc s'han mobilitzat bombers dels parcs de Sa Teulera i Magdalena Rigo, que s'han encarregat de les tasques d'extinció i d'apuntalar l'habitació afectada per les flames.

Afortunadament, no hi ha hagut cap ferit. Doncs, a l'arribada dels bombers, els treballadors de l'hotel ja havien desallotjat a tots els hostes.

Amb tot, l'hotel romandrà tancat de forma preventiva almenys fins al proper dilluns, quan els bombers, juntament amb els tècnics municipals, valoraran si l'estructura del cèntric establiment permet o no el retorn de l'activitat al mateix.