Ingressa a presó la parella detinguda a Eivissa per atracar amb una arma curta uns turistes. En català: Entra a presó la parella detinguda a Eivissa per atracament a turistes amb una arma curta.

Ingressa a presó la parella detinguda a Eivissa per atracar amb una arma curta uns turistes. 

En català: Entra a presó la parella detinguda a Eivissa per atracament a turistes amb una arma curta.

IBIZA, 6 de setembre.

La Guàrdia Civil ha confirmat aquest dimecres que la parella detinguda a Eivissa com a presumpte autora d'un delicte de robatori amb violència i intimidació ha ingressat a presó després de comparèixer davant del jutge.

Aquestes dues persones van assaltar amb una arma curta una altra parella de turistes alemanys a les primeres hores del 2 de setembre a Cala Bou, Sant Josep, segons ha informat el Cos Armada en un comunicat.

Les víctimes van denunciar que, mentre passejaven pel carrer, un vehicle conduït per una dona es va aturar a la seva altura i, del costat del acompanyant, es va baixar un home que els va amenaçar amb una arma curta per apoderar-se de la bossa de la turista.

En començar la investigació, els guàrdies civils van sospitar d'uns coneguts delinqüents amb domicili en una casa de camp a Santa Gertrudis.

Amb l'autorització judicial pertinent d'entrada i registre, agents del Grup d'Acció Ràpida (GAR) es van encarregar de la detenció de totes dues persones. En el registre, els agents de Policia Judicial van localitzar una arma curta simulada amb la qual possiblement els detinguts van cometre l'assalt.

Tags

Categoría

Illes Balears