Notícies Balears.

Notícies Balears.

Ingressat a l'UCI, en estat greu, home de 71 anys després d'un accident de trànsit a la Ma-1.

Ingressat a l'UCI, en estat greu, home de 71 anys després d'un accident de trànsit a la Ma-1.

PALMA, 9 de maig.

Un dels ferits en l'accident de trànsit ocorregut aquest passat dimecres a la Ma-1 ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de Son Espases en estat molt greu, segons han confirmat aquest dijous fonts hospitalàries.

Cal recordar que l'accident va ocórrer a l'autopista de Ponent, a l'alçada del polígon industrial de Son Bugadelles, al voltant de les 19.00 hores del dimecres.

Sembla ser que un cotxe hauria embestit a gran velocitat a altres dos vehicles que estaven aturats per una retenció.

Bombers de Mallorca van acudir al lloc per treure les persones que havien quedat atrapades dins dels vehicles. En l'accident haurien resultat ferides un total de vuit persones de diversa consideració i quatre d'elles van haver de ser ingressades.

En detall, en l'accident van resultar ferits de gravetat dos homes, de 32 i 71 anys, que van ingressar a l'Hospital Son Espases. Aquest dijous s'ha confirmat l'estat molt greu de l'últim d'ells, qui roman a la UCI.

Les altres dues ferides, dues dones, van ser traslladades a la Clínica Rotger amb pronòstic menys greu. Una d'elles, de 40 anys, té ferides de caràcter intermedi i l'altra, d'edat indeterminada, de caràcter lleu.

Les quatre persones restants implicades van ser ateses 'in situ'. Fins al lloc dels fets es van desplaçar tres ambulàncies de suport vital avançat i altres dues de suport vital bàsic.