• dimecres 7 de juny del 2023

Interceptades 52 persones després d'arribar a pastera a Balears

img

PALMA, 5 Oct.

Un total de 52 persones, tots homes d'origen magribí i en aparent bon estat de salut, han estat interceptades aquesta matinada després arribar en pastera a les Balears, segons ha informat la Delegació del Govern.

Alguns d'aquests migrants han estat localitzats al mar i altres han estat detinguts ja a terra. Els incidents han tingut lloc a Llucmajor, Santanyí i aigües de Cabrera.

A les 1.16 hores vuit persones han estat detingudes a Cala Egos (Santanyí, Mallorca), per part de patrulles de Seguretat Ciutadana del Lloc Principal de Santanyí de la Guàrdia Civil i Policia Local.

Poc després, a les 1.28 hores, han estat interceptades 13 persones a terra, a la Platja Caló de Sant Antoni de l'Arenal, per part de patrulles del lloc principal de la Guàrdia Civil a Llucmajor.

A les 2.45 hores 12 persones més eren rescatades en aigües al sud de l'illa de Cabrera després de ser albirada la pastera pel radar del Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE).

p>

Tot just una hora més tard, a les 3.41 hores, s'ha interceptat 19 persones en una altra pastera en aigües al sud de Cabrera, també després d'un albirament previ pel radar.

Als dos darrers incidents han intervingut el Servei Marítim Provincial (SMP) de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim.

>

Notícies més vistes Avui