Interceptats 26 migrants després d'arribar una pastera a Cabrera i una altra a Mallorca.

Interceptats 26 migrants després d'arribar una pastera a Cabrera i una altra a Mallorca.

PALMA, 27 de gener.

Un total de 26 migrants han estat interceptats en les últimes hores a les Balears, després d'arribar una embarcacions tipus pastera a Cabrera i una altra a Mallorca.

Segons ha informat la Delegació del Govern a les Balears, a les 18.00 hores d'aquest divendres, 26 de gener, s'ha produït el rescat d'un total de 12 persones, entre elles vuit d'origen asiàtic i la resta d'origen magrebí, en aparent bon estat de salut, a una milla a l'oest de Cabrera.

En aquest operatiu de rescat han intervengut una embarcació de Salvament Marítim, patrulles de Seguretat Ciutadana de la Guàrdia Civil i el Servei Marítim Provincial.

Unes hores més tard, a les 03.15 hores d'aquest dissabte, 27 de gener, s'ha procedit al rescat d'un total de 16 persones d'origen subsaharià, en aparent bon estat de salut, a dues milles al sud-est de Mallorca. En aquest cas, han intervingut el Servei Marítim Provincial i patrulles de Seguretat Ciutadana.

Aquests 26 migrants interceptats en les últimes hores se sumen als 97 que han arribat a les costes de l'arxipèlag de les Balears des d'aquest passat dijous.

.

Tags

Categoría

Illes Balears