Notícies Balears.

Notícies Balears.

Interceptats 40 migrants després d'arribar en dues pasteres a Formentera i Cabrera.

Interceptats 40 migrants després d'arribar en dues pasteres a Formentera i Cabrera.

PALMA, 17 de març.

Un total de 40 persones migrants, totes elles d'origen magribí, han estat interceptades aquest diumenge, després d'haver arribat en dues embarcacions tipus pastera, a les costes de Formentera i Cabrera.

Segons ha informat Delegació de Govern a les Balears als mitjans de comunicació, a les 03.26 hores d'aquest diumenge s'ha interceptat a 18 persones d'origen magribí, en aparent bon estat de salut, a terra, prop del Pilar de la Mola (Formentera).

L'embarcació en la qual han arribat aquestes 18 persones d'origen magribí no ha estat localitzada. En la interceptació dels migrants ha intervingut una patrulla de seguretat ciutadana de Formentera.

Posteriorment, a les 11.15 hores, i en mar territorial, a 20 milles al sud-est de Cabrera, s'ha rescatat a 22 persones, també d'origen magribí, en aparent bon estat de salut.

En aquesta ocasió, l'embarcació tipus pastera amb el total de 22 persones d'origen magribí a bord ha estat avistada pel vaixell MSC Orchestra.

En el rescat d'aquests migrants han intervingut la Societat de Salvament i Seguretat Marítima (Sasemar), una patrulla de seguretat ciutadana i la Guàrdia Civil.