• dilluns 5 de juny del 2023

Intervinguts nombrosos efectes il·legals en una operació contra la venda ambulant a Platja de Palma

img

Tres persones han estat a més detingudes per robar dues maletes a l'aeroport

PALMA, 29 Ago.

La Policia Local de Palma ha intervingut nombrosos efectes, entre ells paquets de tabac, alcohol, roba i complements de marques falsificades, durant les actuacions dutes a terme aquest cap de setmana contra la venda ambulant a Platja de Palma.

< En detall, es van intervenir 62 paquets de tabac, 340 llaunes de cervesa, 43 ampolles, 22 més de vodka i 42 d'aigua. A més, es van aixecar 11 actes per venda d'alcohol, segons ha informat l'Ajuntament de Palma aquest dilluns en un comunicat.

D'altra banda, els agents van detenir aquest cap de setmana tres persones per sostreure dues maletes a l'aeroport, una amb objectes per valor de 13.400 euros. Una de les víctimes va aconseguir localitzar el presumpte autor per GPS en uns apartaments.

Pel que fa a les actuacions a Santa Catalina, la Policia Local va aixecar 29 denúncies de trànsit, tres actes de denúncia per ocupació de la via pública i una per ordenança reguladora de l'ús cívic dels espais públics.

També es van dur a terme controls a Son Fuster Nou, amb quatre actes per botellón, ia Gabriel Roca, amb nou denúncies de trànsit.

p>

Finalment, els agents van actuar en nombrosos serveis incidentals, entre ells delictes de furt, lesions, trencament d'ordre d'allunyament, violència de gènere, agressions o robatoris.

Notícies més vistes Avui