• dimarts 21 de març del 2023

Investigada una dona a Eivissa per deixar el seu gos en un vehicle estacionat amb les finestretes tancades

img

IBIZA, 28 Jul.

La Guàrdia Civil ha investigat a Eivissa una dona com a presumpta autora d'un delicte de maltractament animal després d'haver deixat el seu gos en un vehicle estacionat i amb les finestretes completament tancades a la zona de Portinaxt, a Sant Joan de Labritja.

Segons ha informat l'Institut Armat, a la matinada del 26 de juliol els agents van rebre un avís en què se'ls comunicava que un gos estava tancat en un turisme.

En arribar, els guàrdies civils van comprovar que l'animal era a l'interior del turisme, sense aigua i amb les finestres completament tancades, quan la temperatura exterior era de 28 graus. Per part dels agents es va intentar localitzar la persona propietària del vehicle a través de la base de dades, fent una batuda pels bars propers i per la platja i preguntant a les persones que es trobaven per la zona.

< Després d'això, i en observar que el gos es trobava molt feble i amb perill d'hipotèrmia i asfíxia, els agents van decidir fracturar el vidre de la finestreta del vehicle, per la qual cosa el gos es va llançar cap a ells perquè el traguessin de l'interior .

Un cop alliberat l'animal, va ser lliurat a la unitat del Centre d'Acollida d'Animals Can Dog que s'havia desplaçat al lloc.

Posteriorment, es va personar a dependències de la Guàrdia Civil de Santa Eulària la propietària del vehicle, manifesta que se n'havia anat a descansar a l'hotel i que va oblidar el gos a l'interior del turisme.

Els agents li van informar que estava investigava com a presumpta autora d'un delicte de maltractament anima

Notícies més vistes Avui