• dimecres 29 de març del 2023

Investigada una persona per simular ser víctima d'una detenció il·legal i robatori amb violència a Inca

img

El denunciant va reconèixer haver-se inventat els fets

PALMA, 6 Set.

La Guàrdia Civil ha imputat una persona com a presumpta autora d'una simulació de delicte, en fingir ser víctima d'una detenció il·legal i d'un robatori amb violència a Inca (Mallorca).

Segons ha detallat la Benemèrita aquest dimarts en nota de premsa, el suposat perjudicat va relatar que havia estat abordat de matinada al carrer per quatre homes que circulaven en un vehicle.

D'acord amb el seu relat, posteriorment va ser introduït al cotxe contra la seva voluntat i alliberat minuts després a l'autovia Palma-Alcúdia, després d'haver patit el robatori dels seus auriculars valorats en 234 euros.

Davant els fets denunciats, els agents van iniciar una investigació per a la localització i detenció dels autors i, després de diverses gestions, van arribar a la conclusió que el relat era inventat, per la qual cosa es van tornar a entrevistar amb la presumpta víctima, que va confessar finalment haver-se inventant els fets.

El jove va justificar la simulació del delicte per les represàlies que hagués pres la seva parella per endarrerir-se en arribar a casa, ja que es trobava en una zona d'oci de l'Arenal.

Notícies més vistes Avui