Notícies Balears.

Notícies Balears.

Investigades quatre persones per abandonar el lloc d'un accident de trànsit a prop de Palmanyola al novembre. Investigades quatre persones per abandonar el lloc d'un accident de trànsit a prop de Palmanyola al novembre.

Investigades quatre persones per abandonar el lloc d'un accident de trànsit a prop de Palmanyola al novembre.

Investigades quatre persones per abandonar el lloc d'un accident de trànsit a prop de Palmanyola al novembre.

PALMA, 28 de febrer.

La Guàrdia Civil ha investigat quatre persones, com a presumptes autors d'un delicte d'abandonament del lloc d'un accident de trànsit que va tenir lloc el passat 16 de novembre i on un motorista va resultar ferit de gravetat.

Segons ha informat l'Institut Armada en un comunicat, la investigació la van iniciar agents de la Unitat d'Investigació de Sinistres de Trànsit de la Guàrdia Civil, en tenir coneixement d'un sinistre viari el passat 16 de novembre, al quilòmetre 10 de la carretera de Sóller a l'altura de Palmanyola, quan una furgoneta de color blanc va abandonar el lloc de l'accident després de provocar la caiguda d'una motocicleta a la calçada. El pilot de la moto, un jove de 24 anys, va resultar amb ferides de gravetat.

Entre les gestions realitzades pels agents de Trànsit, hi havia la recopilació d'imatges de totes les càmeres que van enregistrar per la zona on va ocórrer el sinistre i el visionat d'aquestes va permetre determinar la marca i model de la furgoneta implicada, distingint per els seus logos que pertanyia a una empresa de serveis.

Amb aquestes dades, van ser localitzades les quatre persones que anaven a bord del vehicle quan es va produir l'accident.

La Guàrdia Civil ha recordat que el conductor d'un vehicle implicat en un accident de circulació en què resulti alguna persona amb ferides de gravetat o finada, pot incórrer en un delicte tipificat al Codi Penal com a delicte d'abandonament del lloc de l'accident.