Notícies Balears.

Notícies Balears.

Investigat un home per conducció temerària i fugir de la Policia a Palma. Investigat un home per conducció temerària i fugir de la Policia a Palma.

Investigat un home per conducció temerària i fugir de la Policia a Palma.

Investigat un home per conducció temerària i fugir de la Policia a Palma.

Palma, 27 d’abril.

La Policia Local de Palma està investigant a un home, d’origen espanyol i de 21 anys, per presumpta conducció temerària i fugir dels agents a gran velocitat.

Els fets, segons ha informat la Policia aquest dissabte en una nota de premsa, van ocórrer el passat diumenge cap a les 05.15 hores quan agents de la Unitat Nocturna de la Policia estaven tallant el trànsit al carrer Federico García Lorca, mentre els bombers actuaven en un incendi en un local.

En aquest moment un cotxe es va acostar cap als agents a gran velocitat i circulà en sentit contrari pel carrer Francesc Rosselló Pintor. En arribar al carrer Joan Miró, va ignorar la senyal de prohibició i va continuar en direcció contrària durant uns 400 metres. Segons la Policia, el conductor va perdre el control del vehicle i va acabar aturat en una zona ajardinada.

El conductor va fer cas omís a les indicacions dels agents i, després de bruscs accelerons, va fugir a una velocitat d’entre 150 i 200 quilòmetres per hora, segons ha assenyalat la Policia, en una via que té una velocitat màxima permesa de 40 quilòmetres per hora.

Després de diverses comprovacions, la Policia va verificar la titularitat del vehicle i, en consultar amb la Policia Nacional, van constatar que el conductor tenia nombrosos antecedents policials, així com una ordre de recerca i captura emesa per un jutjat.

A través de la foto de la fitxa policial, els agents van reconèixer al conductor i van instruir un atestat per presumpte delicte contra la seguretat viària per conducir de forma temerària.