• dimarts 6 de juny del 2023

Investiguen diversos regidors d'Andratx arran d'una denúncia del PP per "dubtes" relacionades amb contractació pública

img

Entre els investigats hi ha el portaveu d'El PI al municipi, Llorenç Suau, que assegura que es defensarà " on calgui"

L'alcaldessa d'Andratx (PP), sobre Suau: "A nivell particular he parlat amb ell i estem tranquils"

PALMA, 19 Jul. < /p>

Diversos regidors de l'Ajuntament d'Andratx, entre ells el portaveu del PI-Proposta per les Illes al municipi, Llorenç Suau, estan sent investigats arran d'una denúncia anterior del PP, relacionada amb "dubtes" " que tenien sobre procediments relacionats amb "contractació pública".

"Com a partit de l'oposició vam fer un treball de fiscalització en procediments sobre els quals teníem dubtes", ha explicat l'alcaldessa del municipi, Estefania Gonzalvo, aquest dimarts en declaracions a Europa Press.

En concret, ha detallat que es tracta de diversos fets s vinculats a "contractació pública" que van posar en coneixement de Fiscalia. "No hem denunciat persones, hem posat en coneixement uns fets ia partir d'aquí entenem que han estat citats per prendre declaració; respectem la presumpció d'innocència", ha recalcat.

D'altra banda, i "a nivell particular", Gonzalvo ha indicat que ha parlat amb Suau sobre els "dubtes" que tenien. "Me les ha explicat; estem tranquils i confiem", ha conclòs.

En un comunicat, el PI-Proposta per les Illes ha assegurat tenir "tota la tranquil·litat de les coses ben fetes" .

"Hi va haver un problema amb l'empresa concessionària de platges per deixadesa de funcions i vam haver de buscar solucions", ha indicat Suau, que ha reiterat que necessitaven posar les platges "a punt" i "solucions davant la manca de compromís de l'empresa adjudicatària".

"Aniré a donar totes les explicacions necessàries on calgui des de la tranquil·litat de la feina ben feta i el servei als 'andritxols" '", ha conclòs.

Per la seva banda, el president de la formació, Tolo Gili, ha manifestat que no fan "política de jutjats" i que gestionen cada ajuntament "des de l'excel·lència i la voluntat de servei".

Notícies més vistes Avui