• dimecres 29 de març del 2023

Investiguen dos joves per robar fins a cinc vegades en cotxes ubicats a Inca i Santa Maria del Camí

img


PALMA, 19 Oct.

La Guàrdia Civil ha investigat dos joves com a presumptes autors de quatre robatoris a l'interior de diversos cotxes ubicats al centre d'Inca i un furt en un vehicle a Santa Maria del Camí.

Segons ha informat la Benemèrita en nota de premsa, la matinada del dia 10 un veí va avisar la Policia Local d'Inca en veure, a través de la seva finestra, com dos individus estaven forçant cotxes a l'avinguda del General Luque, utilitzant llanternes i palanques per obrir les portes.

Diversos efectius es van desplaçar llavors al lloc i els presumptes lladres, en veure els cotxes policials, van fugir corrents pels carrers d'Inca, encara que van ser finalment interceptats i identificats pels agents. Cap dels dos no duia objectes robats ni eines per a la comissió dels robatoris.

La Policia Local va traspassar les diligències a la Guàrdia Civil d'Inca, que es va fer càrrec de les actuacions. Després de prendre declaració als testimonis, inspeccionar els cotxes i altres gestions, van aconseguir incriminar els dos homes com a suposats autors dels fets.

Notícies més vistes Avui