• dimecres 7 de juny del 2023

Investiguen home a Palma per xocar contra un vehicle i conduir sota els efectes de l'alcohol

img

PALMA, 1 Set.

Agents de la Policia Local de Palma investiguen un home per xocar el cotxe contra un altre turisme que estava estacionat i conduir baixos els efectes de l'alcohol.

Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, els fets van passar el 28 d'agost passat, cap a les 07.00 hores, al carrer del Ter .

La unitat policial va ser comissionada al lloc assenyalat, atès que el conductor d'un turisme havia xocat contra un vehicle correctament estacionat. A l'arribada dels agents, van observar com el conductor del vehicle estava adormit al volant.

El conductor, un home de 55 anys, presentava una simptomatologia compatible amb la ingesta de begudes alcohòliques. Un cop efectuada la prova de detecció, aquesta va donar un resultat positiu de 0,93 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat, fet que va motivar la confecció d'un atestat dirigit a l'autoritat judicial.

Dins de les competències pròpies de vigilància i control de la circulació, agents de la Policia Local han realitzat diversos controls durant la segona quinzena d'agost per comprovar la correcta circulació de vehicles a diferents llocs de Palma.

Com a resultat dels diferents controls, s'han denunciat un total de 70 infraccions, entre turismes, patinets i bicicletes. En total 140 vehicles han estat controlats, quatre s'han retirat i quatre més han estat immobilitzats.

Notícies més vistes Avui