• dimarts 6 de juny del 2023

Investiguen una pallissa per part d'un grup de joves al cap de Policia Local de Porreres

img

Després de l'atac se'n van anar a esperar a la porta de casa seva i li van llançar un pedrusco contra el cotxe

PALMA , 21 Set.

La Guàrdia Civil investiga una pallissa per part d'un grup de joves la cap de la Policia Local de Porreres, Sebastià Mora, durant un incident en una festa privada dissabte passat.

>

Segons ha informat a Europa Press l'alcaldessa de Porreres, Xisca Mora, el succés ara està en mans de la Policia Judicial i els presumptes agressors estan plenament identificats.

L'incident va tenir lloc en una festa privada de la Unió Esportiva Porreres de futbol amb els seus socis i jugadors, on hi havia nens i famílies. Pel que sembla, un grup de sis nois, alguns d'ells més grans, estava molestant unes noies i elles van anar a avisar el cap de policia, que era al lloc amb la seva dona i filla i fora de servei.

>

Aleshores, el policia es va acostar a cridar-los l'atenció i ells van respondre amb gran agressivitat, el van tirar a terra i li van començar a clavar cops de puny i puntades de peu.

Altres participants de la festa van córrer a ajudar al agredit i els nois es van dispersar. Després, el cap de Policia se'n va anar a casa seva amb la família amb cotxe i es va trobar el grup de nois allà esperant-lo.

Seguint amb el relat que ha facilitat l'alcaldessa, mentre l'amenaçaven i insultaven, li sacsejaven el cotxe i li van llançar un pedrusco de grans dimensions provocant danys al vehicle. En veure que no podia passar, la víctima va trucar a la Guàrdia Civil, i en veure arribar la patrulla els nois se'n van anar.

Van aparèixer més tard de nou a la festa, presumptament armats amb pals i pedres i disposats a "armar una baralla". Van agredir diverses persones que es trobaven recollint el material. Una noia va resultar ferida amb un dit trencat, segons ha explicat l'alcaldessa.

Es tracta de joves que han crescut al poble i que tindrien ple coneixement que l'home a qui estaven agredint era el cap de la Policia Local, ja que ha participat en activitats escolars, segons Xisca Mora.

Els nois van ser identificats i s'ha obert un expedient, però de moment no han estat detinguts.

Xisca Mora ha avançat que l'Ajuntament es personarà com a acusació particular a la causa judicial per aquesta greu agressió al cap de Policia del municipi.

L'alcaldessa considera que s'ha passat "una línia vermella" i ha lamentat que Porreres pateixi incidents com aquest. "Som un poble on tothom és benvingut i sempre hi ha hagut bona convivència", ha dit.

Segons ha publicat 'Diario de Mallorca', el cap de Policia es troba de baixa mèdica , encara que el seu estat no és greu.

Notícies més vistes Avui