• dimarts 21 de març del 2023

Iván Sevillano anuncia candidatura per encapçalar la llista de Podem al Consell el 2023

img

Fa l'anunci acompanyat per càrrecs destacats del partit

PALMA, 26 Set.

El conseller d'Infraestructures del Consell de Mallorca, Iván Sevillano, ha anunciat aquest dilluns la seva candidatura per encapçalar la llista de Podem al Consell de Mallorca a les eleccions del 2023.

Sevillano ha fet aquest anunci en una convocatòria a la Plaça de Cort , recolzat per la secretària general, Antónia Jover --qui ja va anunciar candidatura a les primàries per a la llista del Parlament--, el secretari d'organització, Alejandro López, el portaveu de Podem Palma, Jesús Jurado, i la vicepresidenta insular Aurora Ribot, que va ser candidata el 2019, entre d'altres.

De moment no s'ha anunciat cap altra candidatura per a les primàries al Consell, si bé Sevillano ha recordat que les primàries "són obertes" i "qualsevol" militant es pot presentar".

Sevillano ha declarat que vol "continuar fent polítiques valentes" des del Consell, i al fil de la "dolenta notícia" de la victòria de Giorgia Meloni a Itàlia, ha incidit que un triomf de la ultradreta "no pot passar a Mallorca". "Perquè tornarem a veure les mateixes polítiques de sempre, que desemparen la ciutadania i perjudiquen el seu benestar, mentre donen millores a les grans fortunes", ha assegurat.

En aquest context, el conseller insular ha defensat la resposta del govern d'esquerres a la crisi sanitària del COVID ia la crisi provocada per la guerra a Ucraïna, i ha recordat mesures adoptades per la seva companya Ribot o des del seu propi departament, "resolent punts conflictius" a les carreteres des de la "sensibilitat mediambiental".

D'altra banda, en ser preguntat per la polèmica pel patrocini al RCD Mallorca, Sevillano ha incidit que des de Podem donen per "tancada" la crisi i ha insistit que la seva formació l'ha aprofitat per aconseguir millores com la tarifa plana de deu euros al transport públic. A més, ha tornat a reivindicar el traspàs de competències en matèria de transport al govern insular.

Notícies més vistes Avui