• dimarts 21 de març del 2023

Izan Guevara: "Tenia una motivació extra i s'ha plasmat a la meva velocitat"

img

MADRID, 25 Set.

El pilot espanyol Izan Guevara (GasGas) ha reconegut que tenia "una motivació extra" durant la cursa de Moto3 del Gran Premi del Japó, en què va aconseguir guanyar per consolidar el seu liderat, i que això es va plasmar en la seva "velocitat", i ha afirmat que seguirà intentant "sumar victòries" per intentar acostar-se al títol.

"Tenia una motivació extra durant la prova i ho he plasmat en la meva velocitat. És el desè podi de la temporada, en un circuit nou per a mi. M'he sentit molt bé malgrat la calor que feia. Ara afronto Tailàndia amb il·lusió i ho donaré tot per seguir sumant victòries", va assenyalar en declaracions al seu equip, el Gavina GASGAS Aspar.

Sobre la cursa, el balear va explicar que va realitzar "una sortida increïble" en què va poder "remuntar les primeres tres posicions" sortint des de la novena. “Durant la primera volta he anat remuntat amb facilitat i no he sentit que em suposés cap risc avançar els pilots. He intentat aconseguir una mica de ritme, encara que ha estat difícil, perquè pràcticament no hem pogut rodar en sec durant els entrenaments. He sortit amb moltes ganes després de no haver pogut acabar l'escalfament”, va analitzar.

Per la seva banda, el seu company i segon del Mundial, Sergio García Dols, que va acabar quart, va assegurar que “les primeres voltes han estat claus". "No em sentia a gust i m'he centrat a pilotar i millorar tot el que podia. He intentat ser constant amb el meu ritme per acabar quart, el primer del grup del darrere", ha indicat.

"Les sensacions no són les millors, però avui m'he trobat amb una carrera més del meu estil, ja que a Aragó vam estar molt malament. Hem fet un passet, però hem de seguir treballant a la moto i millorar els problemes amb l'adherència. No estava pendent de la situació del Mundial, només pensava a acabar la carrera i la quarta posició no està malament”, va finalitzar.

Notícies més vistes Avui