• dilluns 5 de desembre del 2022

Jarabo evita pronunciar-se sobre els àudios de Romero, encara que el tema ha estat tractat a la Junta de Govern

img

PALMA, 22 Jun.

El portaveu de l'Ajuntament de Palma i regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior , Alberto Jarabo, ha evitat aquest dimecres pronunciar-se sobre els àudios filtrats a la premsa en què el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Rodrigo Romero, critica membres de l'equip de govern de Cort.

àudios a la roda de premsa posterior a la Junta de Govern, Jarabo ha demanat als mitjans de comunicació que les preguntes se cenyissin als acords de la Junta. "No tenim més comentaris que fer d'aquest tema", ha dit.

Amb tot, sí que ha assenyalat que aquesta qüestió ha estat tractada durant la Junta de Govern, en què "la relació ha estat cordial i de compressió absoluta entre tots”. També ha confirmat que Romero no ha assistit a la Junta de Govern ni tampoc l'alcalde de Palma, José Hila, que es troba a Madrid aquest dimecres. Tot i les nombroses preguntes d'aquest tema, el portaveu de Cort ha declinat pronunciar-se sobre la situació entre socis de govern i sobre les crítiques de Romero que hi apunten directament. "Demanaria que ens cenyíssim als assumptes tractats avui", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui