Notícies Balears.

Notícies Balears.

Jeune homme arrêté à Ciutadella pour avoir agressé un autre homme, qui a perdu trois dents. Detenido a Ciutadella un jove per agredir a un altre home, que va perdre tres dents.

Jeune homme arrêté à Ciutadella pour avoir agressé un autre homme, qui a perdu trois dents.

Detenido a Ciutadella un jove per agredir a un altre home, que va perdre tres dents.

MENORCA, 10 de maig.

Els cossos de seguretat han arrestat un jove de 27 anys amb antecedents per una agressió a un altre home, que va perdre tres dents, en una baralla el passat 1 de maig al port de Ciutadella.

Segons ha informat la Junta Superior de la Policia Nacional a les Illes Balears, els fets van succeir cap a les 4 de la matinada, quan els dos joves van començar una discussió pels motius que encara es desconeixen.

La discussió es va convertir en una baralla en què l'arrestat va propinar dos cops en el rostre de la víctima, causant-li la pèrdua de tres peces dental, així com hematomas i erosió de caràcter lleu.

Un dels testimonis de l'enfrontament va declarar que durant la baralla hi va haver un altre home que va intentar neutralitzar a la víctima amb un 'mataleó'. No obstant això, la Policia Nacional ha conclòs que l'home intentava evitar que la baralla continués i no pretenia causar més dany al perjudicat.

Al voltant de la baralla es van reunir nombroses persones, encara que no se'ls imputa participació delictiva.

Durant la matinada d'aquest dijous va ser arrestat el presumpte agressor, un cop realitzades totes les investigacions. Passarà a disposició del jutjat de guàrdia a Ciutadella les properes hores acusat d'un delicte de lesions greus.