Joan Mir, ingressat a l'hospital després d'una caiguda en la sessió lliure a Cheste.

Joan Mir, ingressat a l'hospital després d'una caiguda en la sessió lliure a Cheste.

MADRID, 24 Nov.

El pilot espanyol de MotoGP Joan Mir (Repsol Honda) ha estat traslladat a un hospital de València per revisar-li les cervicals després de patir una forta caiguda durant l'entrenament lliure d'aquest divendres del Gran Premi de la Comunitat Valenciana, última cita del Mundial de Motociclisme, i tot i que finalment no té cap fractura, es va perdre la 'Practice' i haurà de passar una revisió a primera hora del dissabte.

Segons van informar des del seu equip, el balear va haver de passar pel centre mèdic del Circuit Ricardo Tormo "per fer-se una revisió després de la caiguda a la corba 9 que ha patit en els primers compassos de la FP1". "Després de la seva caiguda, Joan Mir es traslladarà a l'Hospital de València per realitzar més controls", va afegir posteriorment.

Des de 'DAZN', titular dels drets de retransmissió del Mundial, van assenyalar que el campió del món de 2020 que a la consulta mèdica del circuit li van fer un TAC pel dolor que tenia a les cervicals després del seu incident, però que no havia estat del tot "clar" i per això l'havien traslladat a València.

Hores després, el seu equip va confirmar que aquestes proves suplementàries "no van revelar fractures" en el pilot balear. "No participarà en la sessió de la tarda i serà revisat abans dels entrenaments lliures 2 de demà dissabte al matí", va subratllar.

Tags

Categoría

Motociclismo
¡Sorprén-me!