Jove condemnat a dos anys de presó per abusar sexualment de la seva cosina, menor d'edat, a Palma.

Jove condemnat a dos anys de presó per abusar sexualment de la seva cosina, menor d'edat, a Palma.

Un jove ha estat condemnat aquest dilluns a dos anys de presó per abusar sexualment de la seva cosina, menor d'edat, a Palma.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears ha celebrat aquest dilluns el judici, aconseguint-se un acord entre les parts.

També s'ha imposat a l'home la prohibició d'acostar-se o comunicar-se amb la víctima durant cinc anys, la inhabilitació d'exercir qualsevol professió que comporti contacte amb menors durant cinc anys més i la mesura de llibertat vigilada, consistent en un curs d'educació sexual.

Igualment, s'ha acordat la suspensió de la pena privativa de llibertat sota la condició de no delinquir en un termini de cinc anys i que aboni la quantitat restant de la responsabilitat civil imposada --5.000 dels 10.000 euros en total-- en un màxim de 20 mesos.

Els fets es remunten al 7 d'agost de 2020, quan al domicili on residia a Palma i havent passat la tarda jugant a videojocs amb la seva cosina, aquesta es va quedar a dormir a la mateixa habitació que ell però en dos matalassos separats.

De matinada, el processat, que en aquell moment tenia 23 anys, s'apropà a ella, de 15 anys en aquell moment, i, creient que estava adormida, li va fer tocaments per sobre i per sota de la roba.

A causa d'aquests fets, assegura Fiscalia, la menor pateix seqüeles psicològiques i emocionals, estant en llista d'espera de la Unitat Terapèutica d'Abusos Sexuals (Utasi).

.

Tags

Categoría

Illes Balears