Notícies Balears.

Notícies Balears.

Jove detingut a Palma per intentar robar una excavadora en una pedrera i acabar voltejant-la en el robatori. Jove detingut a Palma per intentar robar una excavadora en una pedrera i acabar voltejant-la en el robatori.

Jove detingut a Palma per intentar robar una excavadora en una pedrera i acabar voltejant-la en el robatori. 

Jove detingut a Palma per intentar robar una excavadora en una pedrera i acabar voltejant-la en el robatori.

PALMA, 11 juny.

Agents de la Policia Nacional han arrestat a Palma un jove, de 26 anys i nacionalitat alemanya, per, suposadament, robar una excavadora en una pedrera però en intentar-ho la va tombar, es va lesionar i va confessar els fets al domicili del propietari de la pedrera.

Els fets van tenir lloc el passat diumenge a la zona de Platja de Palma, al voltant de les 19.30 hores, quan un jove ensangonat va acudir a un domicili per comunicar el que havia succeït.

En un comunicat, la Policia ha explicat que el testimoni, en veure el que li havia explicat el presumpte autor, va alertar a la Policia i una patrulla es va personar al lloc per recaptar tota la informació al respecte, ja que al domicili també es trobava el propietari de la pedrera.

Els agents, en veure les lesions del jove --de cap consideració--, van trucar a una dotació sanitària per realitzar les primeres cures. Després d'això, tots es van desplaçar fins a la pedrera per veure el que havia passat i allà els agents van poder observar l'excavadora tombada amb diversos danys, així com amb pèrdua d'oli.

Un cop amb tota la informació, els agents van procedir a la detenció del jove com a presumpte autor per un possible delicte contra el patrimoni, ja que els danys provocats a l'excavadora eren importants.