Notícies Balears.

Notícies Balears.

Jove detingut per presumpte robatori amb força a Son Gotleu. Menor detingut per presumpte robatori amb força a Son Gotleu.

Jove detingut per presumpte robatori amb força a Son Gotleu.

Menor detingut per presumpte robatori amb força a Son Gotleu.

PALMA, 3 de març.

Agents de la Policia Local de Palma van detenir el passat 27 de febrer a un menor, de 17 anys d'edat i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un robatori amb força, a la barriada de Son Gotleu.

En una nota de premsa, la Policia Local de Palma ha comunicat que, davant una trucada a la Sala del 092 en la qual s'informava que un individu estava escalant a una teulada d'un edifici del barri de Son Gotleu, una unitat es va desplaçar fins al lloc i va aconseguir identificar al jove.

El menor portava un patinet elèctric i una motxilla que contenia nombrosos objectes -una càmera de vídeo, sis ganivets, dos jocs d'auriculars bluetooth, dues càmeres de fotos, dos telèfons mòbils, una targeta ciutadana a nom de tercers i diverses peces esportives-.

El jove va reconèixer haver sostret els objectes de l'interior d'un traster ubicat a la teulada de l'edifici annex, al qual havia accedit per una finestra.

Localitzat el propietari del traster, va reconèixer els objectes com a de la seva propietat.

Els agents van procedir a la detenció del jove com a presumpte autor d'un robatori amb força, que va ser presentat davant el Cos Nacional de Policia (CNP).