Notícies Balears.

Notícies Balears.

Jove menor detingut per agredir i robar a una massatgista a Palma.

Jove menor detingut per agredir i robar a una massatgista a Palma.

Després d'una disputa, la dona va aconseguir recuperar les seves pertinences tot i resultar lesionada

PALMA, 14 d'Abril

Agents de la Policia Nacional han detingut a un jove, menor d'edat, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència, per una agressió i robatori de diners i telèfon mòbil a una dona, amb la que va quedar perquè li fes un massatge, en un domicili de Palma.

En nota de premsa, la Policia ha informat que el passat 1 d'abril, a la tarda, un jove va quedar amb una dona per a la realització d'un massatge que es duria a terme en un domicili de Palma. Tots dos van pujar a l'habitatge on la dona va fer el massatge al jove.

Un cop finalitzat el massatge, el client va abonar l'import del mateix a la dona sortint aquesta de l'habitació en primer lloc seguida pel jove. Abans de sortir, el jove es va abalançar sobre la dona i l'agafà per darrere del coll caient aquesta al terra. En aquell moment, l'agressor li va arrabassar a la dona els diners entregats i el telèfon mòbil intentant fugir del lloc.

La víctima va aconseguir però retenir al client i va començar a cridar demanant auxili. El jove va respondre llavors, segons la Policia, de manera molt violenta, colpejant la dona en diverses ocasions a la cara, provocant-li contusions i dolor, aconseguint aquesta recuperar els diners i el telèfon mòbil, alhora que cridava ajuda.

Finalment, el client va fugir del lloc deixant algunes de les seves pertinences a l'habitatge. La dona va alertar a la Policia i va acudir a un centre mèdic per ser assistida.

El grup de Robatoris de la Policia Nacional es va fer càrrec de la investigació i va poder identificar al jove, tractant-se d'un menor d'edat, procedint a la seva detenció el passat dia 11 d'abril com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència.