• dissabte 3 de juny del 2023

Jover diu que Podem "surt a guanyar" les eleccions de 2023 "perquè Balears no pateixi una involució sense precedents"

img

PALMA, 17 Set.

La coordinadora general de Podem Balears , Antònia Jover, ha afirmat aquest dissabte, en la seva intervenció d'obertura del Consell Ciutadà Autonòmic, que "les eleccions del 2023 no són unes eleccions qualsevol, Podem surt a guanyar perquè les Balears no pateixi una involució sense precedents". p>

"Perquè Podem és i serà el motor dels principals avenços de Balears i del nostre país. Les properes eleccions sortim a guanyar", ha destacat.

Aquest dissabte s'ha reunit el Consell Ciutadà Autonòmic (CCA) del partit a les Illes, on la coordinadora general ha defensat que en les properes eleccions “Podem governarà una altra vegada”. "El neoliberalisme atacarà amb totes les seves armes, la mediàtica, la jurídica. Perquè tenen molt clar que som l'única força que pot combatre els seus interessos, però nosaltres no tenim por de res, i encara ens queda molta feina per fer, tant a les Balears com al conjunt del país. Per això treballarem perquè els pressupostos del Govern d'aquest any siguin els primers de la propera legislatura", ha afegit. "A Podem tenim molt clar que fa manca una reforma fiscal més justa, perquè els que més tenen, més aportin al seu país.Que l'habitatge ha de ser una prioritat.Sabem que els nostres nens no poden aprendre si no tenim escoles amb una climatització correcta, que cal augmentar les ajudes de menjador per a les famílies i que hem de seguir lluitant contra la violència masclista en una comunitat on comptem amb el percentatge més alt d'agressions sexuals i, sobretot, tenim una lluita molt viva contra la massificació i contra el problema de a habitatge a les nostres illes”, ha indicat. Govern balear. Ha esmentat com a "èxits" l'Institut Balear de l'Energia (IBE), l'obertura de fosses dels represaliats pel franquisme, el reconeixement del doble i triple cost de la insularitat amb la nova PAC o el Pla Sectorial de Carreteres.

D'altra banda, ha posat en valor a més la feina dels regidors i regidores als ajuntaments on Podem compta amb representació, perquè fan "un treball excepcional amb un cost personal molt alt". p>

Per finalitzar, Jover ha informat que el partit durà a terme el seu procés de primàries des del proper 10 d'octubre al 4 de novembre, d'on sortiran els candidats i candidates per a les properes eleccions autonòmiques, insulars i municipals. "Us animo a tots i totes a fer un pas endavant perquè tenim moltes raons per les quals sentir-nos orgulloses dels qui som. Hem construït l'únic partit que possibilita que es faci política posant la gent al centre, sobretot als moments més difícils", ha conclòs.

Notícies més vistes Avui