• dimarts 6 de juny del 2023

Jover, Sevillano i Muñoz demanen el vot a les primàries de Podem "per poder seguir impulsant polítiques progressistes"

img


PALMA, 29 Oct.

Tant Antònia Jover, com Iván Sevillano i Lucía Muñoz, les tres persones que encapçalen les candidatures de la marca 'Créixer, guanyar, transformar!' a les primàries de Podem Balears, han demanat aquest dissabte el vot dels inscrits de la formació morada per poder seguir impulsant polítiques progressistes a les Illes”.

Segons han informat des de 'Crèixer, guanyar, transformar!' en una nota de premsa, Antònia Jover, Iván Sevillano i Lucía Muñoz, les tres persones que encapçalen les candidatures de la marca a les primàries de Podem, han demanat aquest dissabte, primer dia de votacions, que els inscrits de la formació morada votin pels seus equips i “poder garantir així l'impuls a polítiques progressistes a Balears que blindin de drets als seus ciutadans".

La candidata al Parlament ia presidir e l Govern, Antònia Jover, ha recordat que aquest dissabte "comencen les primàries per triar les candidatures de Podem a les properes eleccions autonòmiques, insulars i de l'Ajuntament de Palma". I, sobre això, ha afirmat que "l'objectiu no és altre que reeditar els governs de coalició, que no només han salvat i ajudat les famílies durant la pandèmia, sinó que ho segueix fent en aquest moment de tensió europea i global" ". També, ha afegit, "evitar que tornin la corrupció i aquells que se situen al 'no' a tot ia la crispació constant". "Només amb un Podem fort es garanteixen el blindatge de Drets fonamentals i la continuació de polítiques progressistes", ha emfatitzat.

Per la seva banda, el candidat al Consell de Mallorca, Iván Sevillano, ha demanat el vot de "tots els militants i inscrits per poder tenir la màxima força possible". "Demano el vot per a la meva llista, un equip plural i valent, format per persones de diferents municipis de l'illa i que són capaços de continuar desenvolupant mesures de protecció de l'Estat de benestar a Mallorca", ha dit.

Finalment, Lucía Muñoz, candidata a l'Ajuntament de Palma, ha destacat que el seu equip “surt a guanyar l'alcaldia de Palma”. "Només amb els suport dels inscrits de Podem, podrem créixer, guanyar i seguir transformant Palma. A partir d'avui, són ells els que tenen tot el poder per decidir el futur del projecte i el futur de la ciutat", ha apuntat, afegint que la seva candidatura "no té cap altra finalitat que seguir creant una Palma millor que redueixi desigualtats, aneu en compte dels barris i que treballi en comú per una ciutat més verda, on l'habitatge sigui una prioritat de primer ordre".

Cal recordar que el període de campanya s'estendrà fins al 3 de novembre. Fins al mateix dia 3, tots els inscrits i verificats podran votar a les primàries de Podem de forma telemàtica al portal de participació del partit. Finalment, dia 4 es publicaran els resultats.

Notícies més vistes Avui