• dimarts 6 de juny del 2023

Judici a un home per enganxar dos guàrdies civils a Eivissa que intentaven aturar-lo per vendre droga

img

PALMA, 25 Set.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears jutja aquest dilluns, a les 10.00 hores, a un home, de 40 anys, per enganxar dos agents de la Guàrdia Civil que van intentar detenir-lo per vendre droga a Eivissa.

El Ministeri Fiscal demana quatre anys i sis mesos de presó per al encausat, així com una multa de 1.770 euros i una indemnització de 250 euros per a cadascun dels agents agredits.

Els fets jutjats suposadament van tenir lloc el setembre del 2015, quan l'encausat va fer cas omís a la petició dels guàrdies civils que s'aturés. Segons l'escrit del fiscal, l'home va llançar una caixa de xiclets dins del cotxe de la Guàrdia Civil i va emprendre una fugida per un canyar.

Els agents el van perseguir mentre li cridaven "alt policia" fins que va arribar a una zona inaccessible. Fiscalia relata com quan van arribar a la seva altura, l'home va començar a colpejar els agents fins que va ser reduït mentre cridava frases com "racistes, fills de puta, us mataré" i "ja veureu fills de puta quan vegi al forense, no sou més que animals de merda i tant de bo moreu, us degollaré”.

Com a conseqüències d'aquests fets, els dos agents van patir lesions. A la caixa de xiclets, l'acusat portava MDMA, substàncies psicotròpiques i 180 euros procedent de la venda de droga.

Notícies més vistes Avui