• dimecres 30 de novembre del 2022

Jurado (Podem Palma) destaca la "gran trajectòria" dels nous regidors de Cort per treure "polítiques progressistes"

img

PALMA, 19 Jul.

El portaveu de Podem Palma, Jesús Jurado, ha destacat la “gran trajectòria” dels nous regidors de l'Ajuntament de Palma, Claudia Costa i Jordi Vilà, que aquest dimarts han estat nomenats, per tirar endavant “polítiques progressistes que millorin la vida de la gent”.

En una nota de premsa, Unides Podem ha informat del nomenament de Claudia Costa com a regidora de Participació i Govern Interior i de Jordi Vilà com a regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, i que també presidirà l'Empresa Funerària. Per la seva banda, el regidor Alberto Jarabo ho serà a partir d'ara de Justícia Social, Feminismes i Lgtbi.

Tant el portaveu de la formació al municipi, Jesús Jurado, com la coordinadora general a Balears, Antònia Jover, i el secretari d'Organització autonòmic, Alejandro López, han estat al ple extraordinari de Cort per nomenar-los com a nous regidors. D'aquesta manera, Jurado ha assenyalat aquests nomenaments com a "un punt d'inflexió" ", i ha assegurat que ara volen encarar el que queda de legislatura" amb moltes ganes, molta potència i tirant endavant polítiques progressistes que millorin la vida de la gent al nostre municipi. "Crec que Claudia i Jordi ho faran molt bé perquè tenen una gran trajectòria", ha indicat. També ha afegit que la feina en els propers mesos és "vital per arribar al 2023 amb les feines ben fetes".

Segons ha assegurat el nou regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Jordi Vilà, "aquesta renovació és u oportunitat perquè entrem dues persones formades ja en la gestió pública, i d'aquesta manera podem afrontar l'últim any de legislatura amb un incís més gran en el benefici de la ciutadania”.

Per la seva banda, la nova regidora de Participació i Govern Interior, Claudia Costa, ha remarcat que comença una "fase de canvis, però canvis en positiu", i ha destacat que afronten el darrer any "amb moltes ganes, amb un grup cohesionat i amb el objectiu de complir el que teníem com a mandat".

Finalment, Jarabo ha expressat que ha estat un dia "de renovació i d'alegria per al conjunt del partit". Jarabo ha incidit també que hi ha personal funcionari de les àrees acompanyant els nous regidors en l'acte de presa de possessió: "Representa un reconeixement a la seva tasca fins ara". Finalment, ha definit els seus dos companys com "dues persones amb un sentiment del que és públic i l'interès general elevadíssim".

Notícies més vistes Avui