• dijous 2 de febrer del 2023

Jutgen per estafa tres persones que en van enganyar una altra amb la venda del seu habitatge

img

PALMA, 25 Set.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial jutja aquest dimarts (09.45 hores) dues dones i un home que van enganyar una tercera persona durant la venda de casa seva.

El Fiscal demana per a cadascun dels acusats tres anys de presó per un delicte d'estafa, així com amb una indemnització de 30.500 euros a la víctima.

La Fiscalia, en el seu escrit d'acusació explica que els tres acusats, sabent que la víctima necessitava vendre la seva vivenda ja que passava per dificultats econòmiques, li van fer creure que una de les acusades estava interessada a la compra de l'immoble, però que esperava el cobrament d'una herència per disposar de diners en efectiu.

En aquest punt, van aconseguir enganyar l'home perquè en hipotecar el seu habitatge prestés diners a l'encausada perquè pogués cobrar l'herència, completar la venda i tornar-li allò prestat.

D'aquesta manera, el febrer del 2011, en una notaria, la víctima va vendre l'habitatge a l'acusada per un import de 240.000 euros, manifestant rebre 5.000 euros i pactant la satisfacció de la resta el dia de la signatura de l'escriptura fixat pel 14 d'agost d'aquell any.

A la mateixa notaria, es va atorgar escriptura de reconeixement de deute manifestant l'acusada deure a la víctima 22.000 euros que havia de tornar el 15 d'agost.

Seguidament , en una altra notaria la víctima va constituir una hipoteca sobre el seu habitatge en garantia d?un préstec de 27.500 euros. El prestador, en no rebre cap quantitat del préstec va executar la hipoteca despatxant-se execució per un import de 30.500 euros per la qual cosa la víctima va vendre l'habitatge havent de satisfer per saldar el deute pendent la quantitat de 33.292 euros.

XOX

Notícies més vistes Avui