Jutgen un home per agredir amb repetits cops de pedra el propietari d'un restaurant de Mallorca per robar-li.

Jutgen un home per agredir amb repetits cops de pedra el propietari d'un restaurant de Mallorca per robar-li.

PALMA, 21 de gener.

La Secció Primera de l'Audiència Provincial de Balears celebra dijous (09.45 hores) el judici contra un home acusat de temptativa d'assassinat i robatori amb violència, en colpejar diverses vegades al cap el propietari d'un restaurant, amb qui tenia una relació d'amistat, i robar-li els diners de la cartera i el mòbil.

Segons l'escrit d'acusació, els fets van tenir lloc el 20 de març del 2022 cap a les 22.30 hores, quan l'acusat es va dirigir a l'establiment del seu amic, situat a la carretera d'Artà-Alcúdia, i va furgar la tanca del mateix, accedint al jardí i intentant entrar a l'emmagatzematge, sense èxit.

Acte seguit, l'individu va veure que la víctima estava sola a l'interior del restaurant, per la qual cosa va agafar una pedra de grans dimensions, es va cobrir el rostre amb la caputxa de la jaqueta i una braga de coll, i l'esperà agenollat a la sortida del local.

D'una manera sorprenent, quan el propietari va sortir, l'acusat l'agredí, segons el fiscal, de manera brutal i reiterada al cap, fent servir la pedra per a això. També li va propinar diversos cops al cap i puntades, deixant el ferit estès a terra, fet que va aprofitar per agafar els 1.300 euros que hi havia a la seva cartera i el seu telèfon mòbil. Seguidament, va fugir del lloc.

La víctima, arran dels cops, va patir nombroses lesions i fractures.

Cap destacar que el perjudicat va aconseguir recuperar 849 euros dels 1.300 sostrets i que l'acusat roman a la presó des del 24 de març del 2022 per aquests fets.

Per tot el relatat, el Ministeri Públic demana per a l'imputat 14 anys de presó per temptativa d'assassinat i altres cinc anys per robatori amb violència. A més, interessa que se li imposi la prohibició d'acostar-se a l'agredit durant 29 anys i que l'indemnitzin amb la quantitat de 21.688 euros.

Tags

Categoría

Illes Balears