• dimarts 6 de juny del 2023

L'acusat d'intentar matar la seva parella a Palma va dir a la policia després de ser detingut: "La pena és que no l'he matat"

img

L'home, que va apunyalar la seva dona furiós en creure que tenia un amant, sosté que anava drogat i que no recorda res

PALMA, 16 set.

Un agent de Policia Nacional que va intervenir el 2020 en l'intent d'assassinat d'una dona a mans de la seva parella a Palma ha relatat que, quan l'home va ser detingut i li van informar que li imputarien una temptativa d'homicidi, aquest va dir que ho sabia "perfectament" i que va afegir: "La pena és que no l'he matada".

L'agent ha prestat declaració com a testimoni al judici que ha celebrat aquest divendres l'Audiència Provincial de Balears. A més de l'incident amb la seva exparella, l'home també va intentar apunyalar un altre home perquè creia que era amant de la seva dona.

Per tot això, l'home s'enfronta a una pena de 25 anys de presó per diversos delictes de maltractaments, un delicte d?assassinat en grau de temptativa, un d?homicidi en grau de temptativa i un altre d?amenaces greus.

En el judici, l'acusat ha afirmat que el dia dels fets havia consumit alcohol i cocaïna i que no recorda res de l?agressió. Tot i això ha negat que habitualment maltractés o insultés la que havia estat la seva parella durant prop de 20 anys.

Notícies més vistes Avui