• dimarts 6 de juny del 2023

L'Aemet preveu variacions en el temps aquesta setmana a les Balears, amb cels coberts i xàfecs ocasionals

img

A partir de dimecres començaran a baixar les temperatures i divendres s'apreciarà un descens més pronunciat

PALMA, 31 Oct.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha previst variacions en el temps al llarg de la setmana a les Balears, amb cels coberts i xàfecs ocasionals que podran anar acompanyats de tempesta a meitat de setmana.< /p>

Segons ha informat l'Aemet a Europa Press, aquest dilluns es donaran intervals ennuvolats "amb poca importància" ia la nit hi haurà cels coberts encara que sense pluges, mentre les temperatures es mantenen amb màximes de 27 graus ( ºC).

Per dimarts ja s'apreciaran certs canvis, amb cels coberts i algunes precipitacions "dèbils i ocasionals", encara que a partir de la tarda a Mallorca es poden donar pluges acompanyades de tempesta que poden ser forts a zones de l'interior. Per contra, els termòmetres romandran igual, amb màximes d'entre 23ºC i 27ºC i mínimes d'entre 13ºC i 18ºC.

l'arxipèlag, però seran "ocasionals i disperses".

A més, les temperatures mínimes seguiran igual, però les diürnes baixaran una mitjana de tres graus, donant-se les més altes a Mallorca (26ºC). A la resta d'illes oscil·laran al voltant dels 23ºC.

Dijous passarà un front fred que deixarà cels ennuvolats tot el dia acompanyats d'alguna pluja i, sobretot a la nit, hi haurà xàfecs ocasionals a qualsevol punt de Balears.

Finalment, segons la previsió de l'Aemet, divendres es començarà a apreciar una baixada real de les temperatures, sent les més altes d'entre 19ºC i 23ºC i les més baixes, d'entre 9ºC i 15ºC . A més, el vent bufarà de nord-oest, que és el que sol deixar més ratxes.

XOX

Notícies més vistes Avui