• dilluns 5 de juny del 2023

L'aeroport de Palma registra 26 retards en sortides i 27 en arribades per la vaga de TCP de Ryanair

img
MADRID/PALMA, 14 Jul.

L'aeroport de Palma ha registrat fins a les 19.00 hores retards 53 vols, 26 en sortides i 27 en arribades, per la vaga de tripulants de cabina de passatgers (TCP) de Ryanair, de manera que aquest dijous ha estat l'aeròdrom més afectat per les demores.

En total , Ryanair ha cancel·lat fins a les 19.00 hores d'aquest dijous nou vols i 215 més han sortit amb retard a causa de la vaga de TCP, segons han informat els sindicats.

L'aeroport del Prat és el més afectat per les cancel·lacions, amb tres sortides i tres arribades, mentre que el de Madrid registra cancel·lacions en un vol de sortida i un altre d'arribada, sumat a un altre vol amb arribada a Màlaga.

Pel que fa als retards, el aeròdrom més afectat és el de Palma, que registra 26 demores a sortides i 27 a arribades. El segueixen el del Prat, amb 16 sortides i 22 arribades, juntament amb el de Barajas, 10 sortides i 15 arribades, i el de Màlaga, 12 sortides i 12 arribades.

Es tracta de la tercera jornada de vaga d'un total de 12 convocades per USO i Sitcpla per forçar l'aerolínia a tornar a negociar un conveni col·lectiu. Els sindicats ja van convocar sis jornades més a finals de juny.

Notícies més vistes Avui