• diumenge 29 de gener del 2023

L'Ajuntament d'Andratx demana al Consell de Mallorca el tancament parcial del túnel de Son Vic

img


PALMA, 18 Oct.

L'alcaldessa de l'Ajuntament d'Andratx, Estefania Gonzalvo, ha lamentat que el Consell de Mallorca hagi aplicat "unilateralment" el tancament del carril de la Ma-1 en direcció Palma-Andratx les 24 hores atès que "a la reunió mantinguda ja pronostiquem que hi hauria retencions quilomètriques" i, per això, "vam proposar un tancament parcial".

En una nota de premsa, Gonzalvo ha recordat que la seva petició incloïa un tancament a partir de les 19.00 hores i fins a les 06.00 hores del matí, per interferir el mínim possible a "el normal desenvolupament del dia a dia dels nostres residents", una proposta que "demanem estudiï i apliqui".

Així, Gonzalvo ha explicat que "els grans perjudicats amb aquesta situació som els 'andritxols' i tots els mallorquins i visitants que es desplacen al nostre municipi".

"Hem de recordar que aquest any, per sort, encara tenim molt turisme al nostre municipi i aquesta situació no fa més que col·lapsar i minvar les perspectives econòmiques de totes les famílies que viuen dels seus negocis”, ha considerat.

A més, l'alcaldessa d'Andratx ha destacat que no es pot perdre de vista que, amb l'encariment del preu del combustible, els autònoms, els conductors de mercaderies, els taxistes, en definitiva, totes aquelles persones que usen el seu cotxe per treballar veuen com la seva economia pateix".

Notícies més vistes Avui