• dijous 30 de març del 2023

L'Ajuntament de Palma convida els copropietaris de l'Estadi Lluís Sitjar a vendre les seves accions

img

El Consistori adquirirà la totalitat dels títols

PALMA, 16 Ago.

L'Ajuntament de Palma ha convidat aquest dimarts els copropietaris de l'Estadi Lluís Sitjar a vendre les seves accions per reconvertir l'espai, afegir-lo a la xarxa d'equipacions municipals i ampliar la Falca Verda.

En un comunicat, el Consistori ha avançat que els copropietaris del Lluís Sitjar ja poden vendre les accions a l'Ajuntament de Palma, que es compromet a adquirir el 100% dels 666 títols gràcies a una inversió d'11,2 milions d'euros. En concret s'invertiran 16.935 euros per acció.

D'aquesta manera, l'acord elaborat per l'àrea de Model de Ciutat, Habitatge Digna i Sostenibilitat “compleix el compromís de fer una oferta pública per resoldre una situació que es prolongava des de feia molts anys", segons ha detallat l'Ajuntament. Així, les accions s'adquiriran "lliures de càrregues i gravàmens" i la compra es formalitzarà després de ratificar-ho la Junta de Govern quan els copropietaris venguin un mínim del 60 per cent, és a dir, 400 títols.

En aquest sentit, els accionistes interessats a vendre les seves accions han de comparèixer a la notaria designada de torn d'ofici, on hauran de presentar la documentació que acredita el títol de propietat i acceptar la valoració municipal.

Finalment, el Consistori ha detallat que la notaria seleccionada per als tràmits és la de Maria del Mar Urbà, localitzada, a l'avinguda Alexandre Rosselló número 26, entresòl.

Notícies més vistes Avui