• divendres 31 de març del 2023

L'Ajuntament de Palma destina 25.000 euros a l'accessibilitat de l'entorn escolar del CEIP Joan Miró

img

PALMA, 9 Ago.

L'àrea d'Infraestructures i Accessibilitat està actuant aquests dies als parterres de l'avinguda Mèxic , on s'ha eixamplat la forma de formigó existent i es fan obres per fer accessibles els itineraris de vianants situats a l'entorn escolar del CEIP Juan Miró, obres a les quals Cort destina 25.000 euros.

En una nota de premsa, Cort ha indicat aquest dimarts que l'objectiu és millorar l'accessibilitat i renovar el paviment de més de 200 metres quadrats.

, Luis Sureda, han visitat aquests dies les obres que s'estan executant i que estaran acabades abans que s'iniciï el curs escolar.

Aquesta actuació s'emmarca en el conjunt de millores d'entorns escolars que l'Ajuntament està executant aquest v erén amb l'objectiu d'habilitar itineraris segurs i accessibles per accedir a peu, amb bicicleta o patinet a les escoles.

L'Ajuntament ha recordat que a més d'aquest entorn escolar, s'està treballant durant l'agost per acabar les obres de millora d'entorns escolars situats als voltants dels col·legis Sagrat Cor i Mata de Jonc, al barri de Son Espanyolet, i també al carrer Germans Garcia Peñaranda, davant del CEIP Felip Bauçà, al Camp Redó.

Notícies més vistes Avui