• divendres 31 de març del 2023

L'Ajuntament de Palma immobilitza la galera desplomada a la plaça Joan Carles I

img

Dimarts, el cavall serà sotmès a una revisió veterinària

PALMA, 29 Jul.

L'Ajuntament de Palma, a través de l'àrea de Mobilitat Sostenible, ha immobilitzat la galera amb llicència número 25 arran de l'incident que va tenir lloc diumenge passat, quan un cavall es va desplomar a la plaça Joan Carles I.

Segons ha indicat Cort en nota de premsa, l'equí implicat no podrà prestar servei fins que hagi estat sotmès a una revisió extraordinària per part dels serveis veterinaris dimarts que ve.

Des del Consistori han recordat a més que, tal com estipula el Reglament de galeres, es pot immobilitzar una calesa "quan es considera que les deficiències són tals que l'ús del vehicle o les cavalleries poden afectar la seguretat del transport, la salut de l'animal o les condicions higienicosanitàries i imatge del servei" ".

El re gidor de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, ha explicat en aquest sentit que el Consistori ha de vetllar per garantir la protecció i el benestar dels animals. "Fins que no es garanteixi que compleix totes les condicions de seguretat, la galera romandrà detinguda", ha sentenciat.

Notícies més vistes Avui