• dijous 2 de febrer del 2023

L'Audiència celebra aquesta setmana el judici per l'estafa de venda d'apartaments a S'Espigol Beach

img

PALMA, 17 Jul.

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears celebra a partir d'aquest dilluns, a les 10.15 hores, un judici contra sis acusats d'estafar diverses persones en vendre dependències de l'antic aparthotel S'Espigol Beach com a vivendes residencials, fets pels quals la Fiscalia demana penes de presó que sumen 36 anys.

>

En el seu escrit, el Ministeri Fiscal assegura que els fets, suposadament comesos entre el 2004 i el 2005, són constitutius d'un delicte d'estafa.

Així, sosté que els sis processats llocs "de comú" acord" per executar un pla preconcebut per obtenir un "enriquiment il·lícit" van organitzar un complex entramat d'"operacions fraudulentes" per vendre 28 apartaments de l'aparthotel a particulars.

D'aquesta manera, la Fiscalia assenyala que van ocultar que els apartaments estaven destinats a explotació turística, amb la qual cosa els habitatges quedaven fora de l'ordenació urbanística i, en conseqüència, no tenien cèdula d'habitabilitat per gestionar els diferents subministraments d'aigua i llum. Tot això feia que els compradors no poguessin habitar, ni llogar ni vendre aquests apartaments.

A banda de les penes de presó, la Fiscalia sol·licita indemnitzacions per als perjudicats que sumen més de 906.000 euros.

XOX

Notícies més vistes Avui