• divendres 31 de març del 2023

L'EMT introdueix un servei especial la nit de Sant Joan per afavorir el desplaçament amb transport públic

img

PALMA, 22 Jun.

L'Empresa Municipal de Transport de Palma (EMT) ha posat en marxa un servei especial amb motiu de la nit de Sant Joan per afavorir els desplaçaments amb transport públic cap a les platges durant la tarda i la matinada d'aquest dijous.

En una nota de premsa, l'Ajuntament de Palma ha detallat que durant tota la nit es reforçaran les línies L35, Aquarium-Plaça de la Reina/Catedral, i la L25, s'Arenal-Plaça de la Reina/Catedral, per incrementar la capacitat durant la tarda i que durant la matinada hi hagi una freqüència de 30 minuts.

Aquestes dues línies, que habitualment finalitzen el seu recorregut a les 00.30 hores i el reinicien a les 06.00 hores, fan una parada a la plaça Espanya, des d'on es podrà connectar a la xarxa de NitBus, que aquest dijous, vespra de festiu, preveu estar plenament operativa.

Ade més, la xarxa de NitBus està integrada per quatre línies que donen servei tots els divendres, dissabtes i vespres de festiu, entre les 23.30 hores i les 06.30 hores. Aquestes línies són la N1, que enllaça Porta del Camp amb el Passeig Marítim; la N2, des de Can Blau fins a Can Valero; la N3, que uneix la zona del poliesportiu Germans Escales amb s'Indioteria, i la N4, que surt de Son Bonet i arriba fins a Santa Catalina i Plaça Progrés.

Notícies més vistes Avui