• dimarts 21 de març del 2023

L'estació del municipi d'Eivissa registra aquest diumenge 37,6 graus, el màxim històric, segons Aemet

img

IBIZA, 18 Jul.

Les temperatures registrades aquest diumenge al municipi d'Eivissa van arribar als 37 ,6 graus a l'estació Eivissa-Vila, el màxim històric comptabilitzat en aquest punt.

Segons ha explicat a Europa Press la Delegació Territorial de l'Agència Estatal de Meteorologia, en altres estacions de l'Illa sí que s'havien superat aquestes dades en anys anteriors, encara que al municipi d'Eivissa és la màxima registrada des que hi ha mesuraments.

Aquest diumenge al municipi de Sant Joan les temperatures també van assolir els 37,1 graus.

>

Aemet ha avançat que des de la meitat d'aquesta setmana les temperatures podrien estabilitzar-se, tot i que continuaran sent altes per sobre dels 30-32 graus.

L'Agència no ha descartat que, de cara a la setmana que ve, les màximes tornin a pujar. Així, probablement aquesta situació s'allargui durant tot el mes de juliol, amb "episodis extremadament càlids i onades de calor".

En preveure que aquest dilluns es podran tornar a superar en punts d'interior i ponent de Eivissa, els 36 graus, s'ha decretat l'alerta groga, segons Aemet. "Són temperatures anormalment elevades, amb 5 o 6 graus més del que seria habitual per aquestes dates", han afirmat.

Aemet també ha destacat les elevades temperatures que es registren durant les nits, amb valors superiors al que és habitual.

Notícies més vistes Avui